Noi doi şi un pachet de ţigări sau mai multe .

Ţigările sunt un viciu..

Tu îmi eşti mie un viciu.. Iar eu ţie îţi sunt un viciu..

Spun : ” noi doi şi un pachet de ţigări sau mai multe ” pentru că aşa suntem noi.

Nu , nu fumăm ţigări. Ne fumăm pe noi..

Suntem dependenţi , recunoşti , recunosc .

Pentru început ne aprindem , primul sărut , primul zâmbet , primul răsuflet.. Ne place şi continum , încă un fum , un fum un fum , simţim deja că ne săturăm de noi , tu de mine ..eu de tine.. că e prea mult fum în noi.. prea mult ” noi ” … prea multe ” clipe ” , şi atunci oprim totul , rămâne scrumul aruncat undeva într-o scrumieră , rămân amintirile în suflet..

Dar şti..într-o zi simţim din nou nevoia de ” noi ” , precum simt cei dependenţi de ţigări nevoia de a fuma.. Iar în acea clipă , devenim agitaţi , nervoşi , o luăm razna ,  şi atunci scoatem o nouă ţigară de ” noi ” şi din nou , şi din nou .

Aş întreba până când..Dar nu vreau să întreb.. pentru că nu vreau să ştiu ..În plus e o dependenţă.. Dependenţa e pe vecie .. Niciodată nu o să renunţ la tine , la ale tale buze , săruturi , zâmbete , îmbrăţişări , daa..comentarii , critici..şi ce? Ăsta eşti tu şi nu te-aş schimba.. Şti de ce ? Pentru că pur şi simplu te iubesc . 

Au fost atâtea pachete şi vor mai fi multe .. Suntem deja în faza în care dacă nu avem pachetul de ţigări în buzunar să luăm câte o ţigară din el de fiecare dată când avem nevoie , pur şi simplu devenim nebuni . Şi când eşti nebun , faci totul pentru a obţine ceea ce vrei .

La fel şi eu.. fac totul să te obţin pe tine ! 

Reclame

4 răspunsuri la „Noi doi şi un pachet de ţigări sau mai multe .

  1. interesant articol si punct de vedere…ar fi fost dragut sa dezvolti putin mai mult sentimentele si trairile…atat cele in prezenta tigarii gravate cu voi cat si in lipsa…am si eu pe blog cateva articole asemanatoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s