3.30 am .

3.3o am , în bar .

Lumina în nuanţe triste şi subtile a becului se reflecta acum cu un anume interes pe cărămiziul pereţilor din bar . Nimicul pur te ducea spre un infinit deghizat în melancolie . Era un infinit de întrebări , întâmplări bine păstrate în tot corpul , cu sufletul şi creierul , speranţe poate de mult călcate în picioare de realitate . Întrebări despre ce a fost şi ce va fi , întâmplări ce te-au marcat pe viaţă , pe care nu le vei putea uita sau schimba niciodată şi speranţe , precum că visele şi dorinţele tale într-o bună zi se vor îndeplini , chiar dacă şti că posibilitatea e aproape inexistentă ..Şi când lumina decorului din bar se reflectă pe retina ochiului , şti că toate acestea , zi de zi , minut de minut , secundă de secundă te vor urmări până  la sfârşitul vieţii , măcinându-ţi sufletul .

Fata care stă pe scaunul de la bar priveşte scârbită spre imaginea incomodă din faţa ei . Este faţă în faţă cu băiatul pe care îl iubeşte , care este acum atacat de o târfă din mormanul imens de fete de genu’ ..

Într-un asemenea peisaj , în care ea se trezeşte singură  , părăsită în acele momente de iubirea ei , înconjurată doar de bărbaţi care vor toţi acelaşi lucru de la ea , realizează brust că poate pantalonii scurţi de pe ea sunt mult prea obsceni şi că locul acela oricum nu este pentru ea .

Şi oare câte fete au mai fost care şi-au pierdut gândul pe pereţii barului ?!

Îşi focalizează atenţia din ce în ce mai mult pe anorexica care stă atârnată de gâtul lui  şi o vede la un nivel atât de degradant .. Fuma des , avea un decolteu adânc , iar vârful degetelor ei îl atingeau pe el peste tot , în acele momente când amanta privea aceste imagini se umplea de ură , nervi şi gelozie .

Alte întrebări apar acum în mintea ei .. De ce depravata îi fură prada ei ? De ce el nu reacţionează ? Ce e în mintea lui şi ce are de gând să facă ?!

Imaginile astea îi fac atâta rău ..

4.oo am , sună la taxi , e mult prea întuneric şi pustiu pentru a merge  singură la ore aşa pierdute , îşi lasă amantul cu depravată uşuratică şi părăseşte cu demnitate barul , abea stăpânindu-şi lacrimile .

„Ai plecat cam supărată aseară , nu ai de ce , ai văzut că nu o băgam în seama „ .. Offlineu’ ce îl primeşte a doua zi . Dar ea rămâne supărată , incertitudinea e mare , viitorul imprevizibil şi se roagă cu disperare ca toate aceste dezamăgiri să nu o transforme în fata pe care o privea în seara aia cu atâta dezgust .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s